Springkussen huren in Limburg?

Springkussen huren? Welkom bij Amuserent, uw partner voor het huren van de leukste springkussens!

Al onze springkussens verkeren in perfecte staat en worden altijd schoon en droog bij u afgeleverd. Compleet geleverd met grondzeil, veilige 220V blower, grondpennen en duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing. Opbouwen en afbreken is door deze gebruiksaanwijzing eenvoudig zelf te doen, tegen meerprijs kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Wij trachten altijd het springkussen de dag vóór uw feest te leveren en halen deze de dag ná uw feest weer retour. U betaalt uiteraard alleen voor de dag dat u het springkussen heeft gereserveerd. Vanzelfsprekend kunt u er ook voor kiezen om het springkussen zelf te komen afhalen in ons magazijn.

Let op: De grotere springkussen van 5 x 4 meter zijn dusdanig groot dat deze NIET door een normale deur passen. Als u even onze spelregels doorleest dan wordt alles duidelijk over wat u moet weten over het huren van een springkussen. Springkussens mogen alleen gebruikt worden onder toezicht van een volwassen persoon. Van belang is om erop te letten dat de kinderen niet op de randen of wanden klimmen. Eventueel kunt bij Amuserent speciale valmatten huren indien uw springkussen niet op een valdempende ondergrond staat.

< Links vindt u ons complete assortiment springkussens

VOETBAL DOME

Bungee Trampoline huren Amuserent

Vanaf 95,00 incl. BTW

KROKODIL MULTIPLAY

Jungle Run stormbaan huren

Vanaf € 125,00 incl. BTW

UNICORN SLIDE

Unicorn springkussen huren Amuserent

Vanaf € 120,00 incl. BTW

JUNGLE MULIFUN

Springkussen discofun huren Amuserent

Vanaf € 120,00 incl. BTW

PIRAAT MULTIPLAY

Piraat Springkussen huren Sittard

Vanaf € 90,00 incl. BTW

JUNGLE

Springkussen Jungle huren Limburg

Vanaf 95,00 incl. BTW