Amuserent Funfood op locatie

                                             Foodtruck Amuserent

Een succes op ieder feest of evenement: Het uitdelen van lekkernijen aan kinderen, of aan grotere "kinderen" die vroeger klein waren!

Met onze gezellige foodwagen of foodkraam zijn we graag geziene gasten op schoolfeesten, evenementen of braderien. Meestald delen we het lekkers uit aan de aanwezigen maar ook andere constructies zijn zeker mogelijk. Dit laat meteen zien dat het uitdelenn van Funfood maatwerk is. Amuserent Attractieverhuur denkt dan ook graag met u mee om de juiste invulling te geven aan uw feest of evenement, Indoor of outdoor, zoet of een warme snack; we gaan graag met u in overleg!

Enkele mogelijkheden:

  • Popcorn en / of suikerspin
  • Warme Chocolademelk
  • Gluhwein
  • Poffertjes
  • Soep met broodjes
  • Hotdogs
  • en nog veel meer... 

 

Uitdelen popcorn

Hoe leuk is dat!? Wij komen met onze gezellige kraam bij u op locatie en voorzien uw gasten van heerleijke verse popcorn!

We hebben verschillende mogelijkheden wat betreft uitdelen, denk hierbij aan de grote of soort van de verpakking. Bijvoorbeeld voor scholen is het handig om een papieren puntzak te nemen i.v.m. de kleine kinderhandjes, terwijl bij een bedrijfsfeest luxe (bioscoop)bekers veel beter passen.

We denken graag met u mee om een passende invulling te geven aan uw event!

Onderstaand een prijsvoorbeeld op basis van 2 of 3 uur bijvoorbeeld voor scholen incl. alle benodigdheden en personele bezetting waarbij we ongeveer 150 zakjes poppcorn per uur uitdelen:

Prijzen

Uitdelen 2 uur € 250,00
Uitdelen 3 uur € 325,00
Uitdelen extra uur € 75,00

Uitdelen suikerspin

Hoe leuk is dat!? Wij komen met onze gezellige kraam bij u op locatie en voorzien uw gasten van heerlijke kleurige suikerspinnen!

We hebben verschillende mogelijkheden wat betreft uitdelen, denk hierbij aan de grote of kleur van de suikerspin. 

We denken graag met u mee om een passende invulling te geven aan uw event!

Onderstaand een prijsvoorbeeld op basis van 2 of 3 uur bijvoorbeeld voor scholen incl. alle benodigdheden en personele bezetting waarbij we ongeveer 80 tot 100 suikerspinnen per uur uitdelen:

Prijzen

Uitdelen 2 uur € 250,00
Uitdelen 3 uur € 325,00
Extra uur € 75,00

Uitdelen popcorn & suikerspin

Hoe leuk is dat!? Wij komen met onze gezellige kraam bij u op locatie en voorzien uw gasten van heerlijke verse popcorn en kleurige suikerspinnen.

We hebben verschillende mogelijkheden wat betreft uitdelen, denk hierbij aan de grote of soort van de verpakking. Bijvoorbeeld voor scholen is het handig om een papieren puntzak te nemen i.v.m. de kleine kinderhandjes, terwijl bij een bedrijfsfeest luxe (bioscoop)bekers veel beter passen. Suikerspinnen kunnen we maken in verschillende kleuren zoals roze, geel, blauw, groen enz.

We denken graag met u mee om een passende invulling te geven aan uw event!

Onderstaand een prijsvoorbeeld op basis van 2 of 3 uur bijvoorbeeld voor scholen incl. alle benodigdheden en personele bezetting waarbij we ongeveer 100 gecombineerde porties per uur uitdelen:

Prijzen

Uitdelen 2 uur € 325,00
Uitdelen 3 uur € 375,00
Extra uur € 75,00

Uitdelen poffertjes

Ouderwetse gezelligeheid! Wij komen met onze gezellige kraam bij u op locatie en voorzien uw gasten van verse Hollandse poffertjes! Uiteraard geserveerd op een kartonnen schaaltje met boter en poedersuiker!

We hebben verschillende mogelijkheden wat betreft uitdelen, denk hierbij aan het aantal poffertjes per portie of moet het misschien uitgedeeld worden op nette luxere schaaltjes? 

We denken graag met u mee om een passende invulling te geven aan uw event!

Onderstaand een prijsvoorbeeld op basis van 2 of 3 uur bijvoorbeeld voor scholen incl. alle benodigdheden en personele bezetting:

Prijzen

Uitdelen 2 uur € 325,00
Uitdelen 3 uur € 425,00
Uitdelen extra uur € 75,00

Uitdelen soep met broodjes

De geur van heerlijke soep! Wij komen met onze gezellige kraam bij u op locatie en voorzien uw gasten van een kommetje heerlijke soep met een stukje brood.

We hebben verschillende mogelijkheden wat betreft uitdelen, uiteraard verschillende smaken soepen en wilt u dan liever een stukje stokbrood of toch een vers hard broodje? We denken graag met u mee om een passende invulling te geven aan uw event!

Prijs op aanvraag.

Uitdelen Hotdogs

American style! Een heerlijke wordt verpakt in een lekker broodje, uiteraard geserveerd met saus naar keuze!

Ook hier hebben we de keuze uit diverse soorten worst en broodjes. We denken graag met u mee om een passende invulling te geven aan uw event!

Prijs op aanvraag.

Uitdelen warme chocolademelk

Heerleijk voor de koude wintermaanden! Warme chocolademelk en wat ons betreft wordt deze dan meteen voorzien van een toef lekkere slagroom!

Overigens is dit prima te combineren met  combineren met heerlijke soep! Voor het echte wintergevoel... 

Prijs op aanvraag.