Prijzen en kortingen

Amuserent hanteert de volgende prijsopties vanaf 1 januari 2024:

  • Huurprijs: Dit is onze reguliere verhuurprijs. Indien mogelijk / gewenst leveren wij de materialen de dag vóór uw feest en de dag na uw feest halen we deze weer retour. U betaalt uiteraard maar voor 1 dag! U bouwt zelf op en af en zorgt dat na afloop alles weer schoon en correct verpakt klaar staat voor transport. Er dient wel altijd iemand aanwezig te zijn om te assisteren met laden en lossen. Deze huurprijs is exclusief transportkosten, de transportkosten staan altijd vermeld in onze offertes.
  • Heeft u een ander idee: Zoals vaker maken we voor evenementen, scholen, instellingen e.d. graag een passende offerte op maat.  Heeft u een ander idee of voorstel? We horen het graag van u!

Betaling: De betaling van de complete factuur inclusief borg dient vóór uitvoer van de opdracht op onze rekening te zijn bijgeschreven, u vindt de uiterste betaaldatum op de factuur die u per mail ontvangt (tenzij anders besproken). U betaalt de ontvangen factuur per iDEAL of bankoverschrijving. Opblaasfiguren of last-minute kunnen contant of per PIN betaald worden.

De borg is afhankelijk van het gehuurde artikel, voor de kleinere materialen zoals opblaasfiguren, statafels e.d. bedraagt de borg € 50,00. Voor springkussens en grotere attracties bedraagt de borg minimaal € 100,00. Deze borg dient compleet met de huur voldaan te zijn bij het ingaan van de huurtermijn. U ontvangt de borg per bank retour bij het compleet, droog en correct retour aanbieden van de gehuurde materialen.

Inhouden borg: We willen de gehuurde materialen correct opgevouwen retour ontvangen net zoals u deze ontvangen heeft. Als wij deze moeten her-opvouwen dan wordt er € 25,00 in rekening gebracht voor een springkussen en € 50,00 voor een stormbaan of ander groot speeltoestel. (gelijk aan de kosten opbouwen / afbreken die bij ieder artikel staan). Het is een kleine moeite om te kijken hoe alles is opgevouwen en opgerold als u deze opbouwt, zo willen we deze ook retour ontvangen! Neem even de tijd en doe dit met 2 of 3 volwassen personen.

Ontvangen wij het springkussen of ander speeltoestel vuil, stoffig, vol gras of anders vervuild retour dan zullen we deze moeten reinigen voordat deze naar de volgende huurder kan. De kosten voor reinigen bedragen minimaal € 35,00 en zijn afhankelijk van de mate van vervuiling en de grote van het speeltoestel.

Laat u het speeltoestel na een zon-overgoten dag in de nachten buiten liggen omdat u geen zin meer heeft om deze in avond op te rollen en droog op te bergen? Houdt er dan rekening mee dat we minimaal € 50,00 in rekening brengen als de onnodig nat is geworden door nachtelijke regen of condens! 

Minimum orderbedrag: We hanteren een minimum orderbedrag van € 25,00 excl. BTW per reservering.