Prijzen en kortingen

Amuserent hanteert de volgende prijsopties vanaf 1 januari 2023:

  • Huurprijs: Dit is onze reguliere verhuurprijs. Indien mogelijk / gewenst leveren wij de materialen de dag vóór uw feest en de dag na uw feest halen we deze weer retour. U betaalt uiteraard maar voor 1 dag! U bouwt zelf op en af en zorgt dat na afloop alles weer schoon en correct verpakt klaar staat voor transport. Er dient wel altijd iemand aanwezig te zijn om te assisteren met laden en lossen. Deze huurprijs is exclusief transportkosten, de transportkosten staan altijd vermeld in onze offertes.
  • Heeft u een ander idee: Zoals vaker maken we voor evenementen, scholen, instellingen e.d. graag een passende offerte op maat.  Heeft u een ander idee of voorstel? We horen het graag van u!

Betaling: De betaling van de complete factuur inclusief borg dient vóór uitvoer van de opdracht op onze rekening te zijn bijgeschreven, u vindt de uiterste betaaldatum op de factuur die u per mail ontvangt (tenzij anders besproken). U betaalt de ontvangen factuur per iDEAL of bankoverschrijving. Opblaasfiguren of last-minute kunnen contant of per PIN betaald worden.

De borg is afhankelijk van het gehuurde artikel, voor de kleinere materialen zoals opblaasfiguren, statafels e.d. bedraagt de borg € 50,00. Voor springkussens en grotere attracties bedraagt de borg minimaal € 100,00. Deze borg dient compleet met de huur voldaan te zijn bij het ingaan van de huurtermijn. U ontvangt de borg per bank retour bij het compleet, droog en correct retour aanbieden van de gehuurde materialen.

Minimum orderbedrag: We hanteren een minimum orderbedrag van € 25,00 excl. BTW per reservering.

Heeft u prijsafspraken of kortingen? Dan wordt deze korting gerekend over de reguliere verhuurprijs!