Prijzen en kortingen

Amuserent hanteert de volgende prijsopties vanaf 1 januari 2021:

  • Afhaalprijs: U haalt het product de dag vóór uw feest bij ons op en de dag na uw feest brengt u deze weer retour naar Amuserent. De afhaalprijs is een prijs met ongeveer 10% korting ten opzichte van de bezorgprijs / reguiere prijs. We hanteren wel strikte tijden wat betreft ophalen en retour bezorgen, dus we verzoeken u vriendelijk om de tijden die we samen afspreken te respecteren. Niet alle producten mogen zelf vervoerd worden!
  • Huurprijs: Dit is onze reguliere verhuurprijs. Indien mogelijk / gewenst leveren wij de materialen de dag vóór uw feest en de dag na uw feest halen we deze weer retour. U betaalt uiteraard maar voor 1 dag! U bouwt zelf op en af en zorgt dat na afloop alles weer schoon en correct verpakt klaar staat voor transport. Er dient wel altijd iemand aanwezig te zijn om te assisteren met laden en lossen. Deze bezorgprijs is exclusief transportkosten, de transportkosten staan altijd vermeld in onze offertes.
  • Compleet verzorgd: Wij leveren de materialen de dag van uw feest en halen deze in de avond weer retour. Tijden in overleg en afhankelijk van onze planning. Wij bouwen de materialen voor u op en breken deze na afloop weer af. Ook verzorgen wij de verlengkabels. Deze prijs is exclusief eventuele transportkosten, de transportkosten staan altijd vermeld in onze offertes.
  • Heeft u een ander idee: Zoals vaker maken we voor evenementen, scholen, instellingen e.d. graag een passende offerte op maat.  Heeft u een ander idee of voorstel? We horen het graag van u!

Betaling: De betaling van de complete factuur inclusief borg dient vóór uitvoer van de opdracht op onze rekening te zijn bijgeschreven, u vindt de uiterste betaaldatum op de factuur die u per mail ontvangt (tenzij anders besproken). U betaalt per iDEAL of bankoverschrijving, pinnen is NIET mogelijk.

De borg is afhankelijk van het gehuurde artikel, voor de kleinere materialen zoals opblaasfiguren, statafels e.d. bedraagt de borg € 50,00. Voor springkussens en grotere attracties bedraagt de borg minimaal € 100,00. Deze borg dient compleet met de huur voldaan te zijn bij het ingaan van de huurtermijn. U ontvangt de borg per bank retour bij het compleet, droog en correct retour aanbieden van de gehuurde materialen.

Heeft u prijsafspraken of kortingen? Dan wordt deze korting gerekend over de reguliere verhuurprijs!