Wie zijn wij?

Bijna 15 jaar is Amuserent aktief met het verhuren van diverse soorten kinderattracties. Zowel voor kleinere particuliere feesten maar ook zeker voor bedrijfsfeesten, scholen, straatfeesten en nog veel meer evenementen waarbij kindervermaak niet vergeten mag worden.

Of u nu een springkussen huurt of een compleet verzorgde kinderattractie, bij Amuserent  bent u verzekerd van de modernste materialen die allemaal voorzien zijn van geldige Nederlandse keuringen en zich in een uitstekende staat van onderhoud bevinden. Amuserent verzorgd en regelt uw complete feest of evenement vanaf planning, opbouwen, stroomkabels en begeleiding van de attracties tot een correcte afbouw na afloop van uw evenement. 

Wanneer u kiest voor een springkussen of attractie van Amuserent, dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, klantgerichte service en vriendelijk personeel! Voor gratis en vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij hechten grote waarde aan de veiligheid op onze speeltoestellen en attracties. Onze toestellen zijn daarom voorzien van in Nederland geldige keuringen van de volgende officiele instanties: