Zelf afhalen?

U kunt ervoor kiezen om de materialen op afspraak zelf af te halen en retour te bezorgen. Dit kan zowel ons magazijn gelegen aan de Industriestraat 17 in Sittard zijn of ons kantoor gelegen aan de Dorpstraat 55a in Sittard. Het juiste afhaaladres krijgt u altijd tijdig van ons te horen!
U betaalt de huurprijs + een borgsom per order. Deze borg ontvangt u retour als de materialen weer op de afgesproken tijd compleet, schoon en droog ingepakt retour worden bezorgd.


Transport door Amuserent?

Wij kunnen uw gereserveerde materialen leveren tegen gunstige tarieven! Wij maken graag een vrijblijvende aanbieding inclusief transport naar iedere locatie in Nederland, België en Duitsland. Geeft u wel even de juiste afleverlocatie aan bij uw aanvraag?

De totale kosten voor heen- en retourtransport bedragen minimaal € 40,00 en gelden voor de regio 046.  Voor de overige regio's zijn de transportkosten opgebouwd uit € 35,00 voorrijkosten + vergoeding per gereden kilometer. Denk er aan dat wij de afstand Sittard - uw bestemming 4 x afleggen. (Heen en terug bij bezorgen + heen en terug bij retour halen van de materialen). In bepaalde gevallen kan er worden afgeweken van deze tarieven, denk aan hele kleine of juist hele grote orders.

Houd rekening met het volgende:

  • Er dient altijd 1 persoon aanwezig te zijn om te helpen met laden en lossen, tenzij anders overeengekomen.
  • Zware materialen dragen wij géén trappen of dergelijk op en af. Wij leveren op een normaal bereikbare locatie aan de openbare weg.
  • Wij dragen geen materialen door woonhuizen heen! Wij leveren tot de eerste drempel zoals men dat noemt!
  • Grote materialen zoals springkussens passen niet door een normale deur...
  • Springkussens, rodeostier, stormbanen e.d. worden geleverd op pallets, de locatie diient dus bereikbaar te zijn voor een palletwagen.
  • Een palletwagen rijdt niet over zand of losse kiezel... U, als huurder, bent verantwoordelijk voor een geschikte locatie om te laden en lossen.
  • Vraag bij twijfel altijd even advies over de mogelijkheden van laden en lossen!
  • Indien wij moeten wachten met laden en lossen dan brengen wij NA een wachttijd van 15 minuten, € 50,00 excl. BTW per uur in rekening.

   Transport Amuserent Sittard