Zelf afhalen?

U kunt ervoor kiezen om de materialen op afspraak zelf af te halen in ons magazijn, gelegen aan de Industriestraat 17 te Sittard.

U betaalt de huurprijs + een borgsom per order. Deze borg ontvangt u retour als de materialen weer op de afgesproken tijd compleet, schoon en droog ingepakt retour worden bezorgd.

Tevens kunt u bij Amuserent een aanhangwagen huren (indien beschikbaar) voor een gereduceerde prijs in combinatie met het huren van materialen. U betaalt dan slechts € 35,00 huur voor een gesloten aanhangwagen met een totaalgewicht van 1350 KG. Handig als u nog meer materialen moet vervoeren voor uw feest!


Transport door Amuserent?

U kunt er tevens voor kiezen om de materialen door ons te laten bezorgen en ophalen.
U betaalt dan de huurprijs + € 20,00 voorrijkosten + 2 x de afstand x € 0,65 per kilometer.

Bij kleine of juist grote orders kan er worden afgeweken van bovenstaande tarieven!

Tevens betaalt u een borgsom per order, deze borg ontvangt u retour als de materialen weer compleet, schoon en droog ingepakt retour worden aangeboden.

Bij het bezorgen en retour halen dient er telkens een persoon aanwezig te zijn om te assisteren. Tevens dient u zelf voor een goede los- en laadplaats te zorgen zodat wij onze werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren. Zonder overleg worden de materialen gelost op een normaal bereikbare plaats, wij dragen geen materialen door woningen heen of bijvoorbeeld trappen e.d. op! Zware materialen worden gelost op pallets, wij lossen deze op de plek tot waar wij kunnen komen met onze palletwagen of steekwagen. Bij het retour halen van de materialen dienen deze weer schoon, droog en compleet ingepakt klaar te staan voor transport. Indien wij langer dan 30 minuten los/laadtijd nodig hebben als gevolg van het niet nakomen van de bovenstaande afspraak, dan berekenen wij deze extra tijd aan u door aan € 35,00 per uur.

   Transport Amuserent Sittard