Welkom bij Tante Jans met onze foodconcepten! Onze foodtruck is een graag geziene gast op schoolfeesten, bedrijfsfeesten en zorginstellingen in Limburg. Maar zeker ook geschikt voor communiefeesten of een verjaardagsfeest. Succes verzekerd met de foodtruck van Tante Jans!​

Onderstaand treft u diverse voorbeelden aan, maar we kunnen uiteraard onze concepten aanpassen aan uw wensen. Zo serveren we op een schoolfeest bijvoorbeeld andere "broodjes worst" dan als een luxere hotdog op een bedrijfsfeest zou zijn. En op een zorginstelling is een zacht broodje vaak handiger dan een hard broodje... Vraag vrijblijvend uw offerte aan en laat ons vooral weten wat uw voorkeuren zijn!

Combinaties van foodconcepten zijn uiteraard ook mogelijk en vaak gunstiger in prijs! Zo is de combinatie van poffertjes en het uitdelen van warme chocolademelk een veel gevraagde combinatie waarbij we dan ook een mooie "combi-prijs" kunnen maken.

De foodtruck van Tante Jans kunt u inzetten voor:

  • Vers gebakken poffertjes
  • Luxe ijskoffie
  • American Hotdogs of 'n Limburgs breutje woosj
  • Diverse soorten wafels
  • Diverse soepen met broodjes
  • Popcorn & suikerspin
  • Warme chocolademelk
  • Slush en kids-cocktailbar
  • En nog veel meer...

 

Uitdelen poffertjes

Ouderwetse gezelligeheid! Wij komen met onze gezellige kraam bij u op locatie en voorzien uw gasten van verse Hollandse poffertjes! Uiteraard geserveerd op een kartonnen schaaltje met boter en poedersuiker!
Speciaal voor binnen-locaties kunnen we ook poffertjes bakken vanuit onze nostagische handkar! Met zijn mooie koperen details zeker een mooie verschijning op uw feest!

We hebben verschillende mogelijkheden wat betreft uitdelen, denk hierbij aan het aantal poffertjes per portie of moet het misschien uitgedeeld worden op nette luxere schaaltjes? 

We denken graag met u mee om een passende invulling te geven aan uw event! Meer informatie vindt u ook op de website van Tante Jans' Poffertjes: https://tantejans-poffertjes.nl

Onderstaand treft u ook ons "kinderfeest" arrangement aan, speciaal voor een communiefeest of verjaardagsfeest waarbij we gedurende anderhalf uur ongeveer 80 tot 100 porties serveren. 

Prijzen

Uitdelen 1,5 uur (±80 - 100 porties) € 250,00
Uitdelen 2 uur (±150 - 175 porties) € 325,00
Uitdelen 3 uur (±200 - 250 porties) € 425,00
Uitdelen extra uur € 75,00

Uitdelen popcorn

Hoe leuk is dat!? Wij komen met onze gezellige kraam bij u op locatie en voorzien uw gasten van heerleijke verse popcorn!

We hebben verschillende mogelijkheden wat betreft uitdelen, denk hierbij aan de grote of soort van de verpakking. Bijvoorbeeld voor scholen is het handig om een papieren puntzak te nemen i.v.m. de kleine kinderhandjes, terwijl bij een bedrijfsfeest luxe (bioscoop)bekers veel beter passen.

We denken graag met u mee om een passende invulling te geven aan uw event!

Onderstaand een prijsvoorbeeld op basis van 2 of 3 uur bijvoorbeeld voor scholen incl. alle benodigdheden en personele bezetting:

Prijzen

Uitdelen 2 uur € 250,00
Uitdelen 3 uur € 325,00
Uitdelen extra uur € 75,00

Uitdelen suikerspin

Hoe leuk is dat!? Wij komen met onze gezellige kraam bij u op locatie en voorzien uw gasten van heerlijke kleurige suikerspinnen!

We hebben verschillende mogelijkheden wat betreft uitdelen, denk hierbij aan de grote of kleur van de suikerspin. 

We denken graag met u mee om een passende invulling te geven aan uw event!

Onderstaand een prijsvoorbeeld op basis van 2 of 3 uur bijvoorbeeld voor scholen incl. alle benodigdheden en personele bezetting waarbij we ongeveer 80 tot 100 suikerspinnen per uur uitdelen:

Prijzen

Uitdelen 2 uur € 250,00
Uitdelen 3 uur € 325,00
Extra uur € 75,00

Uitdelen popcorn & suikerspin

Hoe leuk is dat!? Wij komen met onze gezellige kraam bij u op locatie en voorzien uw gasten van heerlijke verse popcorn en kleurige suikerspinnen.

We hebben verschillende mogelijkheden wat betreft uitdelen, denk hierbij aan de grote of soort van de verpakking. Bijvoorbeeld voor scholen is het handig om een papieren puntzak te nemen i.v.m. de kleine kinderhandjes, terwijl bij een bedrijfsfeest luxe (bioscoop)bekers veel beter passen. Suikerspinnen kunnen we maken in verschillende kleuren zoals roze, geel, blauw, groen enz.

We denken graag met u mee om een passende invulling te geven aan uw event!

Onderstaand een prijsvoorbeeld op basis van 2 of 3 uur bijvoorbeeld voor scholen incl. alle benodigdheden en personele bezetting waarbij we ongeveer 100 gecombineerde porties per uur uitdelen:

Prijzen

Uitdelen 2 uur € 325,00
Uitdelen 3 uur € 375,00
Extra uur € 75,00

Uitdelen warme chocolademelk

Heerleijk voor de koude wintermaanden! Warme chocolademelk en optioneel wordt deze dan meteen voorzien van een toef lekkere slagroom!
We komen of met onze foodtruck of met onze nostalgische handkar zodat we deze ook op binnen-locaties kunnen plaatsen. We hebben wel een stroomaansluiting nodig van 220V / 16A.

Afhankelijk van de gekozen tijdsduur nemen we 30, 40 of 50 liter échte Chocomel mee en hier vullen we ongeveer 120, 160 of 200 kartonnen (Nutricia) bekers mee. 

Overigens is dit prima te combineren met  combineren met verse poffertjes! Voor het echte wintergevoel... 

Onderstaand onze prijzen incl. personele bezetting en alle benodigdheden maar excl. transportkosten. Heeft u een ander idee? We horen het graag van jullie!
 

Prijzen

Uitdelen 2 uur (30 liter) € 275,00
Uitdelen 3 uur (40 liter) € 375,00
Uitdelen 4 uur (50 liter) € 450,00
Ieder uur extra + 10 liter € 75,00

Uitdelen Hotdogs

American style! Een heerlijke worst verpakt in een lekker zacht wit kadetje, uiteraard geserveerd met zuurkool en naar wens gegarneerd met diverse sauzen, gesnipperde augurk & frituurde uitjes. Lekker!!!

Ook hier hebben we de keuze uit diverse soorten worst en broodjes. We denken graag met u mee om een passende invulling te geven aan uw event! Zo is een broodje worst op een schoolfeest "anders" dan een luxe hotdog op een bedrijfsfeest....

We bereiden de hotdogs ter plaatse, genoemde prijzen zijn dus inclusief personeel. 
Onderstaande prijzen zijn incl. BTW en gelden voor de luxe American Style Hotdog.

Wilt u andere aantalen per uur, of dat we langer blijven op uw feest dan is dat in overleg mogelijk.
 

Prijzen

Uitdelen 2 uur (±100 stuks) € 325,00
Uitdelen 3 uur (±150stuks) € 450,00
Uitdelen 4 uur (±225 stuks) € 575,00

Uitdelen soep met broodjes

De geur van heerlijke soep! Wij komen met onze gezellige kraam bij u op locatie en voorzien uw gasten van een kommetje heerlijke soep met een stukje brood.

We hebben verschillende mogelijkheden wat betreft uitdelen, uiteraard verschillende smaken soepen en wilt u dan liever een stukje stokbrood of toch een vers hard broodje? We denken graag met u mee om een passende invulling te geven aan uw event!

Prijs op aanvraag.