Crazy Sweeper 6 persoons

De topper op ieder evenement!

Met dit bekende spel van het TV programma Wipe Out kunt u nu ook uw feest of evenement naar een hoger "fun" niveau tillen! Leuk voor een zeskamp, sportdag, schoolfeest of...

LET OP: Ondergrond dient volledig recht en vlak te zijn voor een optimale werking! Een weiland is vaak te hobbelig waardoor de draai-arm de opstaande "poefen" kan raken. Onze bus dient tot op de locatie te komen waar de Crazy Sweeper daadwerkelijk komt te staan.
Bij openbare evenementen dient het aanbeveling om de attractie rondom af te zetten met dranghekken. De huurder dient te voorzien in 20 dranghekken! 

De Sweeper is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en een minimale lengte van 120cm.

Afmetingen L x B x H 8 x 8 x 3 meter
Gewicht 250 kg
Stroomaansluiting 1 x 220V-16A
Keuring AIB Vincotte
Opbouwtijd 30 minuten
Minimale leeftijd deelnemer 8 jaar
Maximaal aantal deelnemers 6 Personen
Keuringscertificaat Bekijk hier

Onderstaand onze prijsopties:

  • Huurprijs: Wij bezorgen deze de dag van uw feest en halen deze dezelfde dag weer retour. Wij bouwen samen met u de Sweeper op en af, waarbij de huurder zorgt voor 2 volwassen personen bij zowel het opbouwen als ook het afbreken.
     
  • Compleet verzorgd: Wij bezorgen deze de dag van uw feest en halen deze dezelfde dag weer retour. Wij bouwen de attractie compleet voor u op en af, er dient uiteraard wel iemand aanwezig te zijn op locatie. 

Prijzen

Huurprijs incl. BTW € 325,00
Compleet verzorgd € 350,00
Optie: Begeleiding per uur € 35,00