Beach Run Stormbaan

Een zonnige attractie op uw evenement!

Deze nieuwe stormbaan van Amuserent is een topper op ieder evenement! Deze stormbaan is iets kleiner dan onze Jungle Run stormbaan. Erg leuk om in te zetten als klauterattractie tijdens schoolfeesten, sportevenementen e.d.

De stormbaan bestaat uit 2 delen waardoor deze attractie erg handzaam is en eenvoudig op te bouwen en af te breken. Deze attractie heeft 2 blowers, denkt u aan voldoende stopcontacten? Net als alle andere attracties van Amuserent beschikt ook deze stormbaan over de verplichte Nederlandse keuringspapieren. Amuserent geeft u de zekerheid dat uw kinderen zich op een veilige attractie begeven!

U kunt deze stormbaan huren waarbij u de attractie zelf doet opbouwen en na afloop zorgt u dat deze weer schoon, droog en correct opgevouwen klaar staat voor transport.
Tegen meerprijs kunnen wij het opbouwen en afbreken verzorgen, maar er dient wel altijd 1 persoon aanwezig te zijn om te helpen met laden en lossen.

Dit product kunt u ook zelf ophalen en retour bezorgen bij ons in Sittard. U krijgt dan "afhaalkorting" op de reguliere huurprijs!

Afmetingen L x B x H 17.5 x 4 x 6,00 meter
Benodigde ruimte 20 x 5 meter
Transport afmetingen 1.20 x 2.00 meter (2x)
Gewicht 200 kg (2x)
Stroomaansluiting 220V - 16A (2x)
Keuring AIB Vincotte
Opbouwtijd                   20 minuten - 2 personen
Leeftijd gebruikers Vanaf 4 jaar
Maximaal aantal gebruikers 2 Personen

Prijzen

Huurprijs incl. BTW € 275,00
Huurprijs met afhaalkorting € 250,00
Optie: Opbouwen / afbreken € 40,00
Optie: Begeleiding per uur € 30,25
Optie: Valmat 1 x 2 meter € 5,00
Optie: 8 x Contra-gewicht a 75 KG € 20,00