De leukste attracties & springkussens huurt u bij Amuserent

Al onze springkussens en attracties verkeren in perfecte staat en worden altijd schoon en droog bij u afgeleverd. Compleet geleverd met grondzeil, veilige 220V blower, grondpennen en duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing. Opbouwen en afbreken is door deze gebruiksaanwijzing eenvoudig zelf te doen, tegen meerprijs kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Springkussens trachten wij de dag vóór uw feest te leveren en halen deze de dag ná uw feest weer retour. U betaalt uiteraard alleen voor de dag dat u het springkussen heeft gereserveerd. Vanzelfsprekend kunt u er ook voor kiezen om het springkussen zelf te komen afhalen in ons magazijn.

Springkussens en alle andere speeltoestellen mogen alleen gebruikt worden onder continue toezicht van een volwassen persoon. Van belang is om erop te letten dat de kinderen niet op de randen of wanden klimmen. Eventueel kunt bij Amuserent speciale valmatten huren indien uw speeltoestel niet op een valdempende ondergrond staat. U gebruikt al onze speeltoestellen op volledig eigen risico, Amuserent kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor letsel of schade in welke vorm dan ook. Amuserent kan alleen aansprakelijk worden gesteld in geval van nalatigheid. U, als huurder, bent verantwoordelijk voor het juiste en veilig gebruik van onze materialen.

< Links vindt u ons complete assortiment aan springkussens en attracties.

CRAZY SWEEPER

Sweeper attractie huren Amuserent

Vanaf 325,00 incl. BTW

JUNGLE RUN STORMBAAN 

Jungle Run stormbaan huren

Vanaf € 250,00 incl. BTW

RODEOSTIER

Rodeostier huren Amuserent

Vanaf € 330,00 incl. BTW

DRAAIMOLEN

Draaimolen huren Amuserent

Vanaf € 363,00 incl. BTW

SPEELTRAILER

Moniele speeltrailer huren

Vanaf € 325,00 incl. BTW

UNICORN SLIDE

Unicorn springkussen huren Amuserent

Vanaf € 130,00 incl. BTW