Hoe werkt het versturen van een opblaasfiguur?

Heel makkelijk via Postnl! U selecteert de Abraham- of Sarahpop die u wilt laten versturen en drukt op de knop "Voeg toe aan offerte". U plaatst de pop in het offertemandje en selecteert tevens de optie "versturen via Postnl" en klik of "Voeg toe aan offerte". U vindt uw offertemandje vervolgens rechts in het midden van het scherm. Vul uw gegevens in en het juist afleveradres. U kunt via de website van Postnl ook een Postnl locatie selecteren en hier de adresgegevens van invoeren in ons systeem bij "afleveradres". Handig als u niet thuis bent of als de jarige het niet mag weten...

Lukt het niet via de website om te bestellen? Geen probleem, u kunt ons ook mailen en dan regelen we verder alles voor u! Of u belt ons even op nummer 06-41897632. 

Vervolgens ontvangt u van ons een mail met de beschikbaarheid en de factuur. Deze factuur kunt u eenvoudig betalen via iDEAL of bankoverschrijving. Vervolgens zullen wij de pop via Postnl versturen. Deze zal 1 of 2 dagen voor uw reservering (dag van gebruik) op de door u aangegeven locatie afgeleverd worden. U ontvangt van ons via mail de Track & Trace code zodat u het pakket kunt volgen.

De dag na gebruik levert u de pop weer in bij een Postnl locatie bij u in de buurt. Een retourzegel vindt u in onze transportdoos. U dient dit retourzegel weer op de doos te plakken.

Wat krijgt u van ons:

  • Het gewenste opblaasfiguur
  • Een veilige blazer op 220V
  • Scheerlijnen en grondpennen
  • Een ronde banner met "50" erop of een andere leeftijd
  • Een duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Retourzegel met plak-envelop voor retourzending

Is het lastig om het opblaasfiguur te plaatsen? Een veelgestelde vraag, maar we kunnen u geruststellen...

Onze opblaasfiguren staan binnen enkele minuten klaar voor gebruik! U rolt deze uit en ziet vanzelf een lange "slurf" met een touwtje er aan. Deze maakt u vast aan de luchtuitlaat van de blazer. Stekker insteken, aan/uit schakelaar aanzetten en uw figuur wordt binnen een minuut volgeblazen met lucht. U laat de blazer gewoon aan staan want anders zakt de pop weer in elkaar. Vervolgens zet u de pop vast met de scheerlijnen en haringen of u zet deze vast aan een boomje, regenpijp of dergelijk.

Zo makkelijk is dat!

Opruimen? Dat gaat nog sneller...  Stekker van blazer uittrekken, pop weer losmaken van de blazer, rits openen op achterkant van figuur en vervolgens strak oprollen (anders past onze vriend niet in de doos). Alles weer netjes in de doos doen en vergeet u niet de banner met "50" erop?

Lukt het toch niet? U kunt ons altijd bellen of appen op 06-41897632 voor hulp.