Onze speciale najaarsaanbieding voor Sarah- en Abrahampoppen


1.   Opblaasfiguur naar keuze voor 3 dagen

2.   Een vrolijke slinger van 10 meter lang

3.   Bezorgd én opgehaald binnen de gemeente Sittard-Geleen-Born

‚Äč      Totaalprijs € 50,00 incl. BTW


Ondanks de Corona crisis waar we ons momenteel in bevinden, mogen we toch zeker onze jarige niet vergeten. Zeker in deze vreemde tijden is het leuk om te laten merken dat we aan ze denken! Een groot feest zit er momenteel helaas niet in, maar een vrolijk opblaasfiguur bij de voordeur van de jarige wordt zeker gewaardeert! 

Huur nu een vrolijk opblaasfiguur naar keuze voor 3 dagen, daarbij ontvangt u een vrolijke Abraham- of Sarahslinger om de feestlocatie mee te versieren én bezorgen wij de pop voor u op locatie binnen de gemeente Sittard-Geleen-Born. Buiten deze locatie kunnen we uiteraard ook bezorgen, maar dan vragen we een bijdrage in de transportkosten. Wij leveren de pop af bij de voordeur, wij bouwen deze dus niet op en af. Na afllop zorgt u er voor dat de pop weer ingepakt klaar staat voor transport. Opbouwen en afbreken is zeer makkelijk zelf te doen en neemt maar een paar minuten in beslag!

De kosten bedragen € 50,00 incl. BTW en u kunt reservereren via onze website waar u een keuze maakt uit de Abraham- of Sarahpoppen. Vraag een offerte aan bij de pop van uw keuze en vermeld bij de opmerkingen dat u gebruik wilt maken van onze najaarsaktie.  U ontvangt van ons binnen 24 uur een reactie per mail.

Uiteraard kunt u onze opblaasfiguren ook gebruiken voor andere leeftijden! Laat het ons weten dan kijken wij of we passende versieringen voor u hebben.

Deze aanbieding is geldig op alle nieuwe reserveringen en de uitvoerdatum moet liggen vóór 31 januari 2021.